Psyhocabinet Teodorescu si Asociatii #22

Scop
Distracție
Tip
Parc
City
Iasi
Zip code
700242
Suprafata
Mai putin de 50mp
Proprietate
Agent

Share links

Societatea civila profesionala de psihologie, Teodorescu si Asociatii, are in componenta sa patru psihologi acreditati de Colegiul Psihologilor din Romania. Cabinetul Psihologic este situat in Iasi,  pe langa Podu Ros, mai exact in Sos. Nationala, nr.194, bl D sc D parter. (vis a vis de fostul Mercur Mary, blocul lung care are la parter frizerie, foto, optica, la mijlocul blocului la strada principala, langa optica si pariuri sportive)

Cabinetul psihologic, este acreditat si atestat de Colegiul Psihologilor din Romania,  pentru urmatoarele specialitati:

Psihologia muncii si organizationala - avize psihologice pentru angajare, avize psihologice pentru control periodic, avize psihologice pentru schimbarea functiei, avize psihologice pentru reluarea activitatii

Psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale – avize psihologice pentru permise port arma, avize psihologice pentru permise port arma letala, avize psihologice pentru permise port arma neletala, avize psihologice pentru tir sportiv, avize psihologice pentru infiintare societate paza si protectie

Psihologia transporturilor – avize psihologice pentru permise auto categoriile A, B, C, C+E, D

Consiliere psihologica ( Atacuri de panica si anxietate, Tulburari fobice, Tulburari obsesiv-compulsive, Depresii, Tulburari psihosomatice si somatoforme, Probleme de cuplu marital ).

Metodologia si instrumentele de testare folosite sunt in conformitate cu legislatia in vigoare.

Avizele psihologice se elibereaza dupa testare, in aceeasi zi. Rezultatele obtinute se pot realiza sub forma de avize psihologice, rapoarte psihologice, profiluri psihologice.

Cabinetul de psihologie, colaboreaza cu medici de medicina muncii pentru incheierea fisei de aptitudine.

Confidentialitatea fiecarui serviciu este asigurata in toate serviciile oferite de cabinetul de psihologie.

Show distance from My Location

Please login or register to write your review

Reviews

No reviews found, be the first!